dag 17

datum ma 14-09-15
van – naar Chartres
km fietsen 0 km (rustdag)
verblijf Hotel Le Boeuf Couronne

Rustdagje vandaag. Het weer valt uiteindelijk nog wel mee vandaag, 2 stortbuien en een hele hoop wind, maar uiteindelijk ook een hoop zon. Morgen schijnt overdag wel okee te worden, maar voor overmorgen vrees ik weer een zeer nat pak en een put-humeur, wegens hagel, onweer, windstoten en heel veel regen.

Vandaag in de ochtend ook een bezoekje aan de beneden-kerk in de kathedraal, helaas met zenuwachtige gids wiens Frans al moeilijk genoeg te volgen was, zonder dat het Duitse stel er de hele tijd doorheen aan het blaten was.

’s Middags op zoek naar een nieuw kabeltje om de phones op te kunnen laden, de andere is waarschijnlijk op de vorige camping blijven liggen. En vervolgens puzzelen hoe we weer richting huis gaan zonder door Parijs te hoeven.

We wilden eigenlijk via Milly la Foret om de Cyclop van Tinguely te gaan bezoek, maar omdat dat alleen op vrijdag t/m zondag kan heeft dat geen zin.
We kiezen er voor om een stuk van de fietsroute naar Santiago de Compostella te doen (alhoewel tegendraads de andere kant op). Die loopt een klein stukje samen met de Veloscenie, maar gaat dus aan de westkant langs Parijs.

Even afwachten of deze ook verderop een beetje bewegwijzerd is, zou fijn zijn! Maar we hebben een pdf kunnen vinden waar we een beetje op kunnen zien hoe het ongeveer loopt. En hopelijk vinden we ook in de volgende regio nog weer een kaart met de fietsroutes.

lees verder: dag 18