Nagenieten

Vergeet ik nog bijna een berichtje eraan te wagen… Maar het reisverslag staat nu inclusief foto’s op de site.

Het was weer een plezier om het uit te werken. Er komt weer zoveel boven als je de foto’s doorkijkt en je aantekeningen naleest. Zolang is het niet geleden, maar toch… Bijna 4000 foto’s heb ik doorgespit, er staat uiteindelijk maar een klein deel op de site. Foto’s omdat ik ze mooi of interessant vind, maar soms ook gewoon omdat ze het verhaal vertellen. Ik merk dat ik voor de site andere keuzes maak dan voor een fotoboek.

Nabeschouwingen

Hmmm de fotoboeken, daar loop ik wel een beetje mee achter! Ik moet ook nog die van Malawi maken en nu dus ook nog die van Japan.

Maar de komende tijd wil ik ook nog diverse berichtjes gaan schrijven met nabeschouwingen over Japan. Observaties over fietsen, mensen, eten, anekdotes, over verwachtingen vs. ervaringen, etc.

En daarnaast zijn er nog een stel oudere reizen uit te werken. Voorlopig nog niet klaar.

Plannen

En dan begint natuurlijk ook weer het grote plannen voor de volgende vakantie! We hebben nog geen vaste keuze gemaakt. Maar voorlopig staat op de eerste plek Kirgizië oftewel Kirgistan. Dat wordt wel weer afzien, maar ook vooral heel veel genieten van de prachtige leegte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.